Thuis

WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

        METAAL dat van WUXI HUANAWELL Co., Ltd vervaardigt werd opgericht in 2000, gespecialiseerd in de productie van Vuurvaste Kabinetten, Brandbewijs & Vochtige bewijskabinetten, Vuurvaste Brandkasten, Magnetische bewijskabinetten, Brandbare Opslagkabinetten, Chemische Veiligheidskabinetten, de Opslagkabinet enz. van de de Industrieveiligheid, als één van de professionele fabrikanten uitsluitend voor verfijnde top-class Vuurvaste Archiefkasten. De producten van FSM (FRIENDHIP-MACHINES) zijn met globale relevante industriële normen in overeenstemming als UL, Ce, SP, SINTEF, GOST, KS enz., typeonderzoek en goedgekeurd door van China het testen Laboratorium op nationaal niveau. – Jiangsu-Instituut van Metrologie (JSMI), ondertussen wordt getest dat door globaal - het unieke 7.000 typeonderzoek van het gauss magnetische bewijs.

 


        Wij concentreerden ons op het diverse veiligheidskabinet, vuurvast kabinet, het indienen en gegevenskabinet, antimagnetic kabinet, anti-corossionkabinet enz., „ondernemingen de van wereldklasse van een veiligheidskabinet tot stand brengen, die voor Chinees kabinet het eerste merk“ als onze bedrijfdoelstellingen streven. Wij hebben een correct marketing netwerk en de dienstsysteem, met de lay-out van diverse opslag meer dan 1000, en met Standard Chartered-Bank, Bank van Mededelingen de Handelaarsbank van van Shanghai, China van Wuxi-Tak geassocieerd om een strategisch samenwerkingsvennootschap te vestigen. Wij hebben de zelf-invoer en voeren rechten, producten die naar dozens landen, zoals Europa, Medio Oost-, Amerika, Afrika worden uitgevoerd uit.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

        Sinds zijn aanvang, duurt Huanawell in constante innovatie, de achtervolging voort van voortreffelijkheid, vestigde de internationale industrie en het commerciële doel“ kabinetten in ons R&D-centrum“, zich baseert op vooruitgang van wetenschap en technologie, heeft meer dan 200 octrooien gemaakt. Wij hebben twee grote productiebasissen, hebben het internationale prima hoogst geautomatiseerde productiemateriaal, het testen materiaal en normalisatie van grote workshop, en verbeteren de het leven en vermaakfaciliteiten.

 

 

Waaier van Product


● De chemische kabinetten van de opslagveiligheid


● De sterke zuur/basiskabinetten van de opslagveiligheid


● Antimagnetic archiefkasten


● De vuurvaste kabinetten van de opslagveiligheid


● Multifunctionele Opslagkabinetten


● Andere variaties: de kabinetten van de gasopslag, de kabinetten van de trommelopslag, die kabinetten, pesticidekabinet beschermen

 

● de opslagkabinetten van het noodsituatiemateriaal etc. 10 reeksen, meer dan 100 verscheidenheden.

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : ZOYET

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 50-100 Million

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Certificaten China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Certificaten China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Certificaten China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Certificaten