WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

HET METAAL DAT VAN WUXI HUANAWELL CO., LTD VERVAARDIGT

GLOBALE DESKUNDIGE OP VEILIG OPSLAGsysteem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZOYET
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 50-100 Million
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 60% - 70%

        METAAL dat van WUXI HUANAWELL Co., Ltd vervaardigt werd opgericht in 2000, gespecialiseerd in de productie van Vuurvaste Kabinetten, Brandbewijs & Vochtige bewijskabinetten, Vuurvaste Brandkasten, Magnetische bewijskabinetten, Brandbare Opslagkabinetten, Chemische Veiligheidskabinetten, de Opslagkabinet enz. van de de Industrieveiligheid, als één van de professionele fabrikanten uitsluitend voor verfijnde top-class Vuurvaste Archiefkasten. De producten van FSM (FRIENDHIP-MACHINES) zijn met globale relevante industriële normen in overeenstemming als UL, Ce, SP, SINTEF, GOST, KS enz., typeonderzoek en goedgekeurd door van China het testen Laboratorium op nationaal niveau. – Jiangsu-Instituut van Metrologie (JSMI), ondertussen wordt getest dat door globaal - het unieke 7.000 typeonderzoek van het gauss magnetische bewijs.

 


        Wij concentreerden ons op het diverse veiligheidskabinet, vuurvast kabinet, het indienen en gegevenskabinet, antimagnetic kabinet, anti-corossionkabinet enz., „ondernemingen de van wereldklasse van een veiligheidskabinet tot stand brengen, die voor Chinees kabinet het eerste merk“ als onze bedrijfdoelstellingen streven. Wij hebben een correct marketing netwerk en de dienstsysteem, met de lay-out van diverse opslag meer dan 1000, en met Standard Chartered-Bank, Bank van Mededelingen de Handelaarsbank van van Shanghai, China van Wuxi-Tak geassocieerd om een strategisch samenwerkingsvennootschap te vestigen. Wij hebben de zelf-invoer en voeren rechten, producten die naar dozens landen, zoals Europa, Medio Oost-, Amerika, Afrika worden uitgevoerd uit.

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Janet Dai

Tel.: 0086-15806182371

Fax: 86-510-82323896

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)