Thuis ProductenDe Pallets van de morserijinsluiting

Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel

Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel
Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel

Grote Afbeelding :  Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZOYET
Certificering: OSHA, NFPA
Modelnummer: ZYPE-Reeks
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: Kartondoos en Houten pallet
Levertijd: 7-15 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 30000 PCs per Maand

Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel

beschrijving
Materiaal: HDPE Hoogte: 300mm
Kleur: geel norm: EPA 40 CFR 264,175, SPCC
Capaciteit: Enig Dubbel Industrie: Logistische olie, Chemisch, Pakhuis
Hoog licht:

de pallet van de trommelinsluiting

,

het platform van de morserijinsluiting

Geschikt Vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel
 
Productomschrijving

 

Morserij en lekkage de risico's zijn belangrijke bronnen van verborgen gevaar in de werkplaats…

 

ZOYET-de Morserijpreventie, de Insluiting & de Controlereeksen, helpen u om het opslagmilieu van olieachtige en chemische schone trommels te houden, effectief mogelijke vloeibare plonsen, morserijen of verontreiniging van gemorste vloeistoffen te verhinderen en te controleren. Wij verstrekken ook meer noodsituatieproducten, om problemen tijdig op te lossen en aan ongevallen gemakkelijk het hoofd te bieden.

 

Chemische Morserijpreventie en Controle

· De dikkere zijgrens en de centrale load-bearing structuur zijn zeer sterk, wat volledig-geladen olietrommels, chemische vaten en ander opslagcontainers en materiaal kan stevig dragen.

· Materieel polyethyleen, anti-uv, antiroest, anticorrosief, geschikt voor de meeste chemische producten

· Oranje antislip gratings, zullen het niet bij volledige lading verbreken, en gratings zijn verwijderbaar, gemakkelijk voor snelle behandeling van vloeibare morserij.

· Hulp aan het houden van de vloer droog om misstap te vermijden en te vallen.

· De hulp om het milieu schoon te houden, verzekert ordelijke opslag en lekkagepreventie van olietrommels en chemische vaten

· Overeenkomstig de verordeningen van EPA 40 CFR 264,175 van de V.S. Milieuprotection agency (EPA) en de verordeningen van van de Morserijpreventie en Controle Akte (SPCC) evenals de V.S. NPDES.

2-_01.jpg

Het voorwoord Plast verstrekt een waaier van druppeldienbladen voor gebruik met 25 liter en andere groottetrommels. Deze verstrekken een veilig bunded milieu voor uw olie, chemisch product en andere vloeibare trommels.

De druppeldienbladen kunnen ook onder machines worden geplaatst; met inbegrip van generators en productiemateriaal om eender welke druppels te verzamelen en het uitspreiden over bevloering te verhinderen.

Het gebruik van de hulp van druppeldienbladen handhaaft een veilige werkomgeving, verhindert de verspreiding van morserijen en mogelijke schade aan bevloering. Door vloeistoffen binnen het druppeldienblad te bevatten maak tijd schoon beduidend wordt verminderd.

Grootte

2-_03.jpg

 

Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel 2Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel 3Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel 4Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel 5Geschikt vervoer 2 van ZOYET de Insluitingspallet van de Trommelmorserij met Afvoerkanaal voor Olietrommel 6

 

 

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Lisa Bao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)