Thuis Productenbrandbare veiligheidskabinetten

Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium

Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium
large.img.alt
Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium

Grote Afbeelding :  Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ZOYET
Certificering: CE EN14470 - 1
Modelnummer: Zyc-60L
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5 PCs
Prijs: USD 150 - 600
Verpakking Details: Standaard de uitvoerverpakking
Levertijd: 7 - 12 dagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 3000 PCs per maand

Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium

beschrijving
Productnaam: Brandbaar Opslagkabinet Merk: ZOYET
Buitenafmeting: 1065*510*465 Materiaal: Koudgewalst Staal
Toepassing: Industrie, Laboratorium Certificering: CE EN 14470-1
Hoog licht:

Australisch Standaard geel brandbaar kabinet

,

Laboratorium geel brandbaar kabinet

,

60 Liter geel brandbaar kabinet

Australisch Standaard Brandbaar de Opslagkabinet van 60L

 

  

Australisch Standaard Brandbaar Opslagkabinet
Dit brandbare veiligheidskabinet is in het leven geroepen om tot 250 liter Klasse 3 aan te passen brandbare vloeistoffen en om het even welke toevallige morserijen veilig te vangen en te verhinderen.

Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium 0

 

ModelNo.

en Kleurenopties
ZYC-60L/Yellow
Nr van Deuren 2
Deurtype Het auto sluiten
Nr van Planken 2
Regelbare Planken Ja

Gewicht

70kg

Afmetingen

1065 H*510 W*460D (mm)
Naleving
OSHA 29 CFR 1910,106
& NFPA

 

De veiligheidskabinetten verlenen vergemakkelijkte toegang tot vaak gebruikte vloeistoffen, zonder veiligheid te compromitteren. De draagbare grootte houdt het werkgebieden flexibel. De hangerassemblage van de gebruiks facultatieve muur voor muursteun. Deze kabinetten hebben alle grote eigenschappen en voordelen van onze klassieke kabinetten zoals hieronder geschetst.

Bescherm arbeiders, verminder brandrisico's, en verbeter productiviteit door brandbare brandstoffen en chemische producten in code-volgzame veiligheidskabinetten op te slaan. Ontworpen om OSHA en NFPA-aan normen te voldoen. De veiligheidskabinetten worden geconstrueerd van stevig 18 maat (1mm) dik double-wall, gelast staal met 1-1/2“ (38mm) van het isoleren van luchtruim voor brandweerstand. De krachtige, Self-closing deuren open aan volledige 180 graden en sluiten gemakkelijk en veilig voor maximale bescherming in de brandomstandigheden wanneer geduwd gesloten. Three-point roestvrij staalkogel die systeem sluiten maakt veilig elke keer tot het het werk.

De schemerig-licht-weerspiegelende waarschuwingsetiketten zijn hoogst zichtbaar in de brandomstandigheden of tijdens stroomuitvallen wanneer verlicht met een flitslicht.

Het gegalvaniseerde staal schort directe morserijen aan achter en bodem van een lekvrije 2“ (51mm) bodemzinkput op. Zij passen op 2-3/8“ (60mm) centra voor veelzijdige opslag aan. De kabinetten kenmerken ook dubbele openingen met vlamremhaken, vier regelbare zelf-nivelleert schroeven en drietalig waarschuwingsetiket. De duurzame loodvrije epoxy/polyester poeder-laag eindigt verstrekt uitstekende chemische weerstand.

Alle kabinetten komen met een garantie van twee jaar tegen productietekorten.

 

Klasse 3 – brandbare vloeistoffen (AS1940-2017)
Vloeistoffen, mengsels van vloeistoffen of vloeistoffen die vaste lichamen in oplossing of opschorting bevatten (b.v. die lakt de verven, vernissen, enz. maar zonder substanties anders wegens hun gevaarlijke kenmerken worden geclassificeerd) die een brandbare damp bij temperaturen van niet meer dan 60,5 graden van Celsius (gesloten koptest) of niet meer dan 65,5 graden van Celsius verspreiden (open die koptest), normaal als vlampunt worden bedoeld.
De kabinetten van de veiligheidsopslag voor gevaarlijke goederen zijn belangrijk voor het houden van uw werkplaatsbrandkast. Ons gamma van chemische veiligheidskabinetten, brandbare opslagkabinetten, de brandbare veiligheidskabinetten, de gifstof/de kabinetten van de vergiftopslag, de kabinetten van de pesticideveiligheid en de gasfleskooien zijn de ideale opslagapparaten voor uw werkplaats.

Het Australische Standard 60-Gele Brandbare Kabinet van het Literlaboratorium 1

◆Isoleer brandbare vloeistoffen binnen een kabinet om ontsteking te verhinderen.
◆Bevorder goede huishoudenpraktijken door alle brandbare vloeistoffen samen op te slaan en vanaf niet compatibele producten.
◆Dit brandbare veiligheidskabinet is in het leven geroepen voor binnengebruik.
◆Dubbele muurbouw met 40mm thermische barrière.
◆Het kabinet omvat openingshavens met integrale die flitsremmen aan elke kant worden gepast.
◆Twee regelbare planken plus vaste basisplank.
◆De opslag is boven de zinkput niet daarin – eigenschappen een integrale zinkput van de morserijinsluiting met afvoerkanaal en opgeschorte geperforeerde vloer.
◆De uv-gestabiliseerde poederlaag eindigt voor hoge duurzaamheid en eindigt.
◆Twee zelf sluitende deuren met regelbare hydraulische deursluiting.
◆Regelbare nivellerende voeten voor stabiliteit op ongelijke oppervlakten.
◆Gelijk zet handvat en zeer belangrijk slot op.
◆Het roestvrije staalspeld van de deureneigenschap het ononderbroken van een scharnier voorzien voor sterkte en betrouwbaarheid.
◆Ingebouwde aan de grond zettende schakelaar op buitenpaneel voor het gemakkelijke indien nodig aan de grond zetten.
◆Het brandbare veiligheidskabinet omvat duidelijke, beschrijvende die veiligheid en waarschuwingssignage overeenkomstig Australische Normen wordt toegepast.
◆Vervaardigd om AS1940-2017 na te leven – de opslag en de behandeling van brandbare en brandbare vloeistoffen.

 

 

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Jully

Tel.: 0086-15806182371

Fax: 86-158-06182371

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)