WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

HET METAAL DAT VAN WUXI HUANAWELL CO., LTD VERVAARDIGT

GLOBALE DESKUNDIGE OP VEILIG OPSLAGsysteem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenbrandbare veiligheidskabinetten

ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag

Certificaat
Van goede kwaliteit brandbare veiligheidskabinetten voor verkoop
Van goede kwaliteit brandbare veiligheidskabinetten voor verkoop
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van safegold sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team in Safegolden heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag

China ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag leverancier
ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag leverancier ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag leverancier ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag leverancier ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag leverancier ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag leverancier

Grote Afbeelding :  ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZOYET
Certificering: OSHA, NFPA, FM
Modelnummer: ZYC-Reeks

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: Kartondoos en Houten pallet
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 3000 PC's per maand
Contact Now
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: Het Staal van Shanghai Bao Dikte: 1.2mm Koudgewalst Staal
Verf: Epoxyverf Kleur: Geel
Norm: OSHA 29 CFR1910.106 Capaciteit: 12 gal

Productomschrijving
 

Kabinetten van de Zoyet verzekeren de brandbare opslag maximale bescherming voor zowel personeel als producten. Zij worden specifiek ontworpen overeenkomstig NFPA, OSHA verordeningen. Beschikbaar in een volledige waaier van grootte en ontwerpen met inbegrip van hand dichte, zelf sluitende deuren.

Explosiebestendig, brandbewijs, industriële veilige opslag, chemische productenopslag

Het bedrijfsveiligheidskabinet is bedoeld om brandbare vloeistof en sommige gevaarlijke chemische materiaal en producten op te slaan.

Bedrijfsveiligheidskabinetten van verschillende afmetingen, die veilige opslag voor brandbare vloeistof en chemische producten verstrekken. Het kenmerkt compacte grootte, opslaand gemakkelijk brandbaar vloeibaar en organisch oplosmiddel, besparend veel problemen en tijd die aan de manier worden doorgebracht om hen in gevaarlijke goederenruimte terug te winnen.

 

De veiligheidskabinetten verlenen vergemakkelijkte toegang tot vaak gebruikte vloeistoffen, zonder veiligheid te compromitteren. De draagbare grootte houdt het werkgebieden flexibel. De hangerassemblage van de gebruiks facultatieve muur voor muursteun. Deze kabinetten hebben alle grote eigenschappen en voordelen van onze klassieke kabinetten zoals hieronder geschetst.

 

Bescherm arbeiders, verminder brandrisico's, en verbeter productiviteit door brandbare brandstoffen en chemische producten in code-volgzame veiligheidskabinetten op te slaan. Ontworpen om OSHA en NFPA-aan normen te voldoen. De veiligheidskabinetten worden geconstrueerd van stevig 18 maat (1mm) dik double-wall, gelast staal met 1-1/2“ (38mm) van het isoleren van luchtruim voor brandweerstand. De krachtige, hand-dichte deuren open aan volledige 180 graden en sluiten gemakkelijk en veilig voor maximale bescherming in de brandomstandigheden wanneer geduwd gesloten. Three-point roestvrij staalkogel die systeem sluit maakt veilig elke keer tot het het werk.

 

De schemerig-licht-weerspiegelende waarschuwingsetiketten zijn hoogst zichtbaar in de brandomstandigheden of tijdens stroomuitvallen wanneer verlicht met een flitslicht.

 

Het gegalvaniseerde staal schort directe morserijen aan achter en bodem van een lekvrije 2“ (51mm) bodemzinkput op. Zij passen op 3“ (76mm) centra voor veelzijdige opslag aan. De kabinetten kenmerken een lekvrije 2“ (51mm) bodemzinkput, dubbele openingen met vlamremhaken, ook vier regelbare zelf-nivelleert schroeven en drietalig waarschuwingsetiket. De duurzame loodvrije epoxy/polyester poeder-laag eindigt verstrekt uitstekende chemische weerstand.

 

 

Eigenschappen van Industrieel Veilig Opslagkabinet

 

* Leeft het de bedrijfsveiligheidskabinet van ZOYET CODE 30, FMnorm van OSAH 29 CER 1910,106 en NFPA-na.
* Het volledige dubbele het bewijsbladstaal van de laagbrand, 38mm isolatielaag wordt aangebracht - tussen de dubbele ruimte van de laagmuur.

* Het unieke ontwerp van gelijke bovenkant vermindert vuilinzameling en maakt het gemakkelijke schoonmaken.

* Klein en zelfs wordt verstrekt verzekert de naad door uitstekende deurbouw superieure veiligheid die.

* Binnen gelaste plankenhangers om maximum „geen misstap“ stabiliteit aan te bieden. Gemakkelijk om plank aan te passen en lekken snel te leiden in zinkput.
* Alle-gelast bladstaal van dikte meer dan 1.0mm samen makend het, met de betere capaciteit van het brandbewijs duurzamer en robuust
* Systeem van het drie punt het interactieve sluiten, het gemakkelijke open-sluiten de deur van het 180 graadkabinet met dubbele sleutels
* De vensterbank van de morserijcontrole van 5cm hoogte verhindert maximumlekcontrole op toevallige morserij
* Professioneel en standaardwaarschuwingsetiket van hoog zicht
* Dubbele die openingen met vlamrem op het kabinet wordt geplaatst
* De unieke van de morserijcontrole en lekkage planken kunnen gemakkelijk tussen omhoog-beneden vasthakende verdediger worden aangepast

 

 

Materiële specificatie 18 GA het Staal van Cr
Capaciteit 12 gallon 45 L
Aantal deur 1
Deurtype Hand
Aantal plank 1
Regelbare plank JA
Afmeting (H*W*D)

Buitenkant: 460*1090*460mm

 
Naleving NFPA, OSHA

 

 

Daadwerkelijk beeld van Ons Kabinet

ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag

ZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële OpslagZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële OpslagZOYET-Kabinetten van de Staal de Brandbare Veiligheid met Dubbele Deuren voor Gevaarlijke Materiële Opslag

 

 

 

 

 

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Lisa Bao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)