Thuis Productenvuurvaste opslagkabinetten

Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten

Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten
Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten

Grote Afbeelding :  Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZOYET
Certificering: JIS, SGS
Modelnummer: ZYF-Reeks
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: Kartondoos en Houten pallet
Levertijd: 7-15 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 3000 PC's per maand

Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten

beschrijving
Materiaal: Het Staal van Shanghai Bao Dikte: 1.2mm Koudgewalst Staal
Verf: Epoxyverf Kleur: Grijs
Norm: JIS, SGS Opslag: CD/Schijf
Hoog licht:

afsluitbare opslagkabinetten

,

brand geschatte opslagkabinetten

 

1. Productinleiding

 

        De Vuurvaste Vuurvaste bestand brandkasten van opslagkabinetten is uitgerust met geavanceerd vuurvast efficiënt combinatieslot. Gelieve verlaten niet de slotsleutel binnen het kabinet in het geval van onnodige problemen. zijn de 400 reeksen mechanische Toetsenbordvergrendeling of het elektronische die combinatieslot uit Duitsland wordt ingevoerd naar keuze beschikbaar vanaf de behoeften van de cliënt, waarop wij de kwaliteit van elk slot controleren.

 

        3-point interactieve slot keurt de Gouden technologie van de Kluisdeur goed, die drievoudige bescherming met de temperatuur van sluitenbouten hoogst bestand en draaglijk in ruw milieu kenmerken, die gebruik het op lange termijn van het kabinet zonder problemen verzekeren.

 

        De deurscharnieren worden gesmeed door speciaal staal van hoogst bestand tegen buitenkrachtdruk, die de deur openingshoek meer dan 90 graad maken die vrij, de het levensduurzaamheid van scharnieren uitbreiden die zo vriendschappelijker tot de handenverrichting van de gebruiker zijn.

 

 

2. Eigenschappen

 

        De Vuurvaste kabinetten van de brandkasten Antimagnetic foreproof van opslagkabinetten Vuurvaste bestand wordt beschermd met de vuurvaste die materialen van Vriendschapsmachines, uit veelvoudige vuurvaste grondstoffen bij verhoudingen, binnen van de lagen van de kabinetsmuur worden samengesteld, wat door ons is getest en gepatenteerd.


        Het product is geclassificeerd vanaf verschillende holdingscapaciteit; gelieve te verwijzen naar QC-Pas en Garantiecertificaat voor specificaties.


        Voor veiligheidsdoeleinden, te kiezen gelieve het professionele bedrijf van de vervoers yard-verplaatsend dienst toe te schrijven aan de zwaarte van producten, en te zet de producthengelsport in de muurhoek of het leunen samen met muuroppervlakte.

 

 

3. Specificatie

 

ModelNo. Extern verduistert
H x W x D (mm)
Laden Brandclassificatie De verpakking verduistert
H x W x D (mm)
ZYF0120 864*551*824 2 de classificatie van de 1 uurbrand 984*570*870
ZYF0130 1231*551*824 3 1351*570*870
ZYF0140 1598*551*824 4 1718*570*870
ZYF0220 864*551*824 2 de classificatie van de 2 uurbrand 984*570*870
ZYF0230 1231*551*824 3 1351*570*870
ZYF0240 1598*551*824 4 1718*570*870

 

Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten 0

 

 

 

Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten 1Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten 2Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten 3Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten 4Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten 5Anti magnetische Vuurvaste de Opslagkabinetten 4 van ZOYET Lade voor CD/Documenten 6

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Lisa Bao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)