WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

HET METAAL DAT VAN WUXI HUANAWELL CO., LTD VERVAARDIGT

GLOBALE DESKUNDIGE OP VEILIG OPSLAGsysteem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDe Kabinetten van de trommelopslag

De Kabinetten van de de Trommelopslag van de gasflesveiligheid, de Kabinetten van de de Olieopslag van de Trommeltank voor Cilinder 304 roestvrij staal

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van safegold sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team in Safegolden heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

De Kabinetten van de de Trommelopslag van de gasflesveiligheid, de Kabinetten van de de Olieopslag van de Trommeltank voor Cilinder 304 roestvrij staal

Gas Cylinder Safety Drum Storage Cabinets , Drum Tank Oil Storage Cabinets For Cylinder 304 stainless steel
Gas Cylinder Safety Drum Storage Cabinets , Drum Tank Oil Storage Cabinets For Cylinder 304 stainless steel Gas Cylinder Safety Drum Storage Cabinets , Drum Tank Oil Storage Cabinets For Cylinder 304 stainless steel Gas Cylinder Safety Drum Storage Cabinets , Drum Tank Oil Storage Cabinets For Cylinder 304 stainless steel Gas Cylinder Safety Drum Storage Cabinets , Drum Tank Oil Storage Cabinets For Cylinder 304 stainless steel

Grote Afbeelding :  De Kabinetten van de de Trommelopslag van de gasflesveiligheid, de Kabinetten van de de Olieopslag van de Trommeltank voor Cilinder 304 roestvrij staal

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZOYET
Certificering: CE, ISO, OSHA
Modelnummer: ZYC-Reeks

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: Kartondoos en Houten pallet
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 3000 reeksen per maand
Gedetailleerde productomschrijving
Materiaal: 1.2mm Koudgewalst Staal Productienorm: OSHA 29 CFR1910.106
Hoog licht:

drum storage cabinet

,

drum storage containers

1. Producteneigenschappen
 
        Het gasfleskabinet is metaalcontainer die kan gebruiken om het lokale uitputten en het ventileren en de cilinder tegen brand beschermen buiten evenals het beschermen van omringende voorwerpen tegen interne brand te verhogen. Het gasfleskabinet heeft ook de functie van het isoleren op hoge temperatuur en het beschermen van de persoonlijke veiligheid. De producten is niet alleen mooi maar ook hebben een verscheidenheid van functies, zoals automatisch alarm van luchtlekkage en elektrische lekkage, het automatische timing uitputten, etc….
 
● Volledige staalstructuur. Het kabinet wordt gemaakt van hoogte - kwaliteit koudgewalste plaat. Na proces van zich het hydraulische vormen, ionenlassen, het inleggen en het phosphating, laboratorium-specifiek epoxypoeder, het elektrostatische bespuiten, en 180 graden genezen het op hoge temperatuur, kan het beer sterk zuur en alkali zijn.
 
● Het kabinet van hoogte wordt gemaakt - de kwaliteit walste staalplaat die koud. De oppervlakte van de staalplaat werd behandeld met het phosphating en oven genezen het op hoge temperatuur. Phosphating behandeling: Door de olie en de roest te verwijderen na het phosphating van staalplaat, zal er een beschermende filmvormen op de oppervlakte zijn. Deze film zal het anticorrosieve effect duurzamer maken.
 
● Het gasfleskabinet is uitgerust met een gasfleshoepel om de gasfles te verhinderen te vallen. Het visualisatievenster gebruikt 5mm dik vlakglas.
 
● Brandpreventietekens: Het gebruiken van de nationale standaardbrandpreventietekens.
 
● (Facultatief) alarm: De speciale brandbare gasdetector kan worden gebruikt om brandbaar gas (zoals methaan, acetyleen, gas, waterstof, enz.), chloor, zuurstof, inert gas, etc… te ontdekken. Gebruikend de bemonstering van de luchtverspreiding, toen de concentratie het punt bereikte die door de spaander plaatsen, zal het automatisch alarmeren.
 
● Het kabinet is uitgerust met uitlaatsysteem dat wordt aangesloten aan alarmapparaat door een draadlijn. Het uitlaatapparaat zal automatisch binnen 5 seconden na het alarmeren beginnen. Het uitlaatapparaat zal verdund brandbaar die gas tot de concentratie helpen tot punt die door de spaander wordt verminderd plaatsen.
 
● De beweegbare het draaien plaat wordt gemaakt van een staalplaat die door phosphating behandeling op het is oppervlakte wordt verwerkt. En het beweegbare draaiende plaatwerk samen met de vaste scharnier, die voor de lading en het leegmaken van de gasfles geschikt is.
 
● Het gasfleskabinet is uitgerust met de schakelaar van de microcomputertijdopnemer en gassensor. De gas ontdekkende sonde kan de luchtlekkage van de gasfles en automatisch de lossingswind en alarm controleren.
 
 
2. Specificatie
 
 

Modelleer Nr.BeschrijvingExtern verduistert
H x W x D (mm)
Nr van gasflessenDeurOpmerking
Zy-qpg-1Het volledige kabinet van de staalgasfles1900*600*4501Kies uitéén laagmuren
Zy-qpg-2Het volledige kabinet van de staalgasfles1900*900*4502Dubbeléén laagmuren
Zy-qpg-3Het volledige kabinet van de staalgasfles1900*1200*4503Dubbeléén laagmuren
Zy-qpg-4Het volledige kabinet van de staalgasfles1900*1500*4504Dubbeléén laagmuren
Zy-fbqpg-1Het volledige kabinet van de staal explosiebestendige gasfles1900*600*4501Kies uittwee lagenmuren
Zy-fbqpg-2Het volledige kabinet van de staal explosiebestendige gasfles1900*900*4502Dubbeltwee lagenmuren
Zy-fbqpg-3Het volledige kabinet van de staal explosiebestendige gasfles1900*1200*4503Dubbeltwee lagenmuren
Zy-fbqpg-4Het volledige kabinet van de staal explosiebestendige gasfles1900*1500*4504Dubbeltwee lagenmuren

 

 


De Kabinetten van de de Trommelopslag van de gasflesveiligheid, de Kabinetten van de de Olieopslag van de Trommeltank voor Cilinder 304 roestvrij staal 0

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Lisa Bao

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)