WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

HET METAAL DAT VAN WUXI HUANAWELL CO., LTD VERVAARDIGT

GLOBALE DESKUNDIGE OP VEILIG OPSLAGsysteem

 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Over ons

Dienst

Certificaten
Van goede kwaliteit brandbare veiligheidskabinetten voor verkoop
Van goede kwaliteit brandbare veiligheidskabinetten voor verkoop
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van safegold sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team in Safegolden heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZOYET
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 50-100 Million
Opgericht Jaar : 2000
Export pct : 60% - 70%

1. De dienst

 

        Huanawell is geëngageerd aan het verstrekken van hoogte - kwaliteit, betrouwbare en rendabele kabinettenoplossingen voor het beheer van het hulpbedrijf. bescherm arbeiders, verminder brandrisico's, en verbeter productiviteit.

 

 

2. Aanpassing

 

        Wij kunnen het grootste deel van het materiaal aanpassen ontwerpen en vervaardigen van opslagkabinetten dat op de eisen van onze klant wordt gebaseerd.

 

 

3. Technologieinnovatie

 

   Huanawell is het pioniersbedrijf in de kabinettenindustrie in China dat plastiek gebruikt die automatische productielijn bespuiten, heeft de toepassing van deze technologie verbetert zeer de het werkefficiency en de productkwaliteit. Allerlei CNC uitgeruste stempelpers, gouden machine, hydraulische buigende machine, scherende machine en verwant het testen materiaal, volledig, zetten opdat efficiëntere de lijn van de levensonderhoudopbrengst.

 

    De verenigbare investering in technologieinnovatie is van Bedrijfs huanawell strategie op lange termijn. Ons uiteindelijk doel is de hoogste kwaliteit en het het meest technologisch gedreven materiaal van de bureau &workshop opslag voor onze cliënten te kunnen verstrekken.

 

 

4. Technische ondersteuning en klantenservice

 

        De klantentevredenheid is altijd onze eerste prioriteit. De opdracht van Huanawell moet de verwachtingen overschrijden van onze cliënt in het tevredenstellen van de behoeften van onze klant.

 

        De eisen ten aanzien van antimagnetic kabinetten. De plaatsing van veiligheidskabinetten moet aan de behoeften van antimagnetic kabinetten voldoen. Om efficiënt te zijn. De antimagnetic kabinetten moeten uitstekend om met antimagnetic, elektronische vochtigheid, duurzame en corrosieve bestand te werken.

        De antimagnetic kabinetten moeten zijn hebben goed dicht systeem om de strakheid van het kabinet te houden.

De antimagnetic kabinetten moeten gemakkelijk zijn te vervoeren, te assembleren, te installeren en, te ontmantelen.

WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Janet Dai

Tel.: 0086-15806182371

Fax: 86-510-82323896

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)