Thuis

WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

  

METAAL die van WUXI HUANAWELL Co., Ltd vervaardigen werd zich opgericht in 2013, aangezien een bedrijf op veilig opslagsysteem concentreerde, onze producten omvat Openlucht explosiebestendige containers, Intelligente veiligheidskabinetten, Brandbare veiligheidskabinetten, Zure opslagkabinetten, Verdovende kabinetten, de pallets van de Morserijinsluiting, vuurvaste archiefkast, het magnetische kabinet enz. van bewijsgegevens, uitsluitend als één van de professionele fabrikanten voor verfijnde top-class Vuurvaste Archiefkasten. ZOYET-de producten zijn met globale relevante industriële normen in overeenstemming, voldoen de Industriële en laboratoriumproducten aan OSHA, NFPA, FM, en en andere veiligheidsnorm en certificatie; De producten van de bureaureeks voldoen aan UL, Ce, SP, SINTEF, gost, KS en andere veiligheidsnorm en certificatie, en goedgekeurd door van China het testen Laboratorium op nationaal niveau. – Jiangsu-Instituut van Metrologie (JSMI), ondertussen wordt getest door globaal - het unieke 7.000 typeonderzoek dat van het gauss magnetische bewijs.

 

„Om ondernemingen de van wereldklasse van een veiligheidskabinet te creëren, die voor Chinees kabinet het eerste merk“ als onze bedrijfdoelstellingen streven. Wij hebben een sterk distributie marketing netwerk en de dienstsysteem, met hoogst betrouwbare en duurzame producten, Aangepaste waaier van producten, Concurrerende tarifering, Geschikte levering, a-team van hoogst gekwalificeerde deskundigen, & arbeiders en met Standard Chartered-Bank, Bank van Mededelingen de Handelaarsbank van van Shanghai, China van Wuxi-Tak geassocieerd om een strategisch samenwerkingsvennootschap te vestigen. Wij hebben de zelf-invoer en voeren rechten, producten naar dozens landen, zoals Zuidoost-Azië, Midden-Oosten, Europa, Amerika, Australië, Afrika worden uitgevoerd uit dat.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

 

        Sinds zijn aanvang, duurt Huanawell in constante innovatie, de achtervolging voort van voortreffelijkheid, vestigde de internationale industrie en het commerciële doel“ kabinetten in ons R&D-centrum“, zich baseert op vooruitgang van wetenschap en technologie, heeft meer dan 200 octrooien gemaakt. Wij hebben twee grote productiebasissen, hebben het internationale prima hoogst geautomatiseerde productiemateriaal, het testen materiaal en normalisatie van grote workshop, en verbeteren de het leven en vermaakfaciliteiten.

 

 

Waaier van Product


● De chemische kabinetten van de opslagveiligheid


● De sterke zuur/basiskabinetten van de opslagveiligheid


● Antimagnetic archiefkasten


● De vuurvaste kabinetten van de opslagveiligheid


● Multifunctionele Opslagkabinetten


● Andere variaties: de kabinetten van de gasopslag, de kabinetten van de trommelopslag, die kabinetten, pesticidekabinet beschermen

 

● de opslagkabinetten van het noodsituatiemateriaal etc. 10 reeksen, meer dan 100 verscheidenheden.

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Merken : ZOYET

Aantal werknemers : 100~150

Jaarlijkse omzet : 10-20 Million

Opgericht Jaar : 2000

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Certificaten China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Certificaten China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Certificaten China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Certificaten