Thuis

WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD Fabrieksreis

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 0WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 1WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 2WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 3WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 4WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 5WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 6

 • OEM / ODM

   

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 0

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 1

   

   

 • R & D

   

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 0

  WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD fabriek productielijn 1

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Jully

Tel.: 0086-15806182371

Fax: 86-158-06182371

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)