Thuis ProductenChemische Opslagcontainer

De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce

De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce
De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce

Grote Afbeelding :  De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce

Productdetails:
Plaats van herkomst: CHINA
Merknaam: ZOYET
Certificering: CE EN60079
Modelnummer: ZYCCX-reeks
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 reeks
Verpakking Details: Regendichte doek
Levertijd: 30 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 500 PCs per maand

De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce

beschrijving
Dikte: al staal Verf: Epoxyverf
Deur: enige dubbele deuren Capaciteit: aangepast

De Openluchtcontainer van de de Container Vuurvaste Bedrijfsveiligheid van de de Vuurvaste Verfopslag van ZOYET

 

Wanneer het selecteren van openlucht chemische opslaggebouwen zal uw keus afhangen van de materialen, hoe het gebouw zal worden gebruikt, het volume van de materialen die en de plaats van de de bouw en ontwerpvereisten op te slaan worden opgeslagen.

Als de op te slaan materialen of brandbaar of brandbaar zijn, zult u een gebouw nodig hebben dat NFPA-Code 30, Artikelen 79 en 80 Eenvormige van de Brandcode (UFC), of een gelijkwaardige lokale code ontmoet. Controle met het gezag die jurisdictie (AHJ) hebben om te bepalen welke code plaatselijk wordt afgedwongen.

De klasse van het brandbaar-brandbare materiaal (verwijs naar NFPA-Code 30) kan ook dicteren welk type van bouwconstructie wordt vereist. De klassen I, II, of III brandbare en brandbare vloeistoffen zullen of een non-combustible gebouw of een brand-geschat gebouw vereisen. Non-combustible gebouwen worden geconstrueerd van non-combustible materiaal (zoals staal), terwijl een brand-geschat gebouw van non-combustible materialen wordt geconstrueerd en vuurvaste isolatie in de muren omvat. De brand-geschatte gebouwen zijn verder verdeeld die in categorieën op de brandweerstand worden gebaseerd van de muren, het dak en de openingen (deuren en openingen).

 

 

De volledige reeksproducten hebben Ce-certififi cate en explosiebestendige certififi van Europa cate (EN 60079).
Wij verstrekken professionele oplossingen voor de openluchtopslag van gevaarlijke chemische producten.
 
 
Wat over Brandveiligheid?
 
Bij het aanhangen brandveiligheidsvoorzorgsmaatregelen, instrueer werknemers dat de brandbare en brandbare materialen volgens hun brandkenmerken moeten worden opgeslagen. De brandbare vloeistoffen, bijvoorbeeld, moeten van ander materiaal door een brandmuur worden gescheiden. Ook, moeten andere combustibles op een gebied 17 worden opgeslagen waar het roken van en het gebruiken van een open vlam of een vonk-producerend apparaat belemmerd zijn. De ongelijke materialen die gevaarlijk zijn wanneer zij in contact met elkaar komen moeten apart worden opgeslagen.
 
 

De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce 0

 

 

 

De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce 1De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce 2De Vuurvaste de Opslagcontainer van ZOYET voldoet aan Ce 3

 

 

 

 


 

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Jully

Tel.: 0086-15806182371

Fax: 86-158-06182371

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)