Thuis Productenbrandbare veiligheidskabinetten

Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium

Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium
large.img.alt
Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium

Grote Afbeelding :  Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZOYET
Certificering: OSHA, NFPA
Modelnummer: ZYC-Reeks
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 5pcs
Verpakking Details: Kartondoos en Houten pallet
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 3000pcs per maand

Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium

beschrijving
Materiaal: Shanghai Bao Steel Verf: Epoxyverf
Kleur: Grijs Norm: OSHA 29 CFR1910.106
Capaciteit: 8 GAL/30L
Hoog licht:

de opslagkabinetten van het vlambewijs

,

vuurvaste opslagkabinetten

 

8gal brandbare Opslagcontainers, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium

 

Het bedrijfsveiligheidskabinet is bedoeld om brandbare vloeistof en sommige gevaarlijke chemische materiaal en producten op te slaan.

Bedrijfsveiligheidskabinetten van verschillende afmetingen, die veilige opslag voor brandbare vloeistof en chemische producten verstrekken. Het kenmerkt compacte grootte, opslaand gemakkelijk brandbaar vloeibaar en organisch die oplosmiddel, besparend veel problemen en tijd aan de manier worden doorgebracht om hen in gevaarlijke goederenruimte terug te winnen.

 

De veiligheidskabinetten verlenen vergemakkelijkte toegang tot vaak gebruikte vloeistoffen, zonder veiligheid te compromitteren. De draagbare grootte houdt het werkgebieden flexibel. De hangerassemblage van de gebruiks facultatieve muur voor muursteun. Deze kabinetten hebben alle grote eigenschappen en voordelen van onze klassieke kabinetten zoals hieronder geschetst.

Bescherm arbeiders, verminder brandrisico's, en verbeter productiviteit door brandbare brandstoffen en chemische producten in code-volgzame veiligheidskabinetten op te slaan. Ontworpen om OSHA en NFPA-aan normen te voldoen. De veiligheidskabinetten worden geconstrueerd van stevig 18 maat (1mm) dik double-wall, gelast staal met 1-1/2“ (38mm) van het isoleren van luchtruim voor brandweerstand. De krachtige, Self-closing deuren open aan volledige 180 graden en sluiten gemakkelijk en veilig voor maximale bescherming in de brandomstandigheden wanneer geduwd gesloten. Three-point roestvrij staalkogel die systeem sluiten maakt veilig elke keer tot het het werk.

De schemerig-licht-weerspiegelende waarschuwingsetiketten zijn hoogst zichtbaar in de brandomstandigheden of tijdens stroomuitvallen wanneer verlicht met een flitslicht.

 
Productomschrijving
 

1.Safety de kabinetten worden geconstrueerd van double-wall, gelast staal met 38 mm het isoleren van luchtruim voor brandweerstand.
2.Built-in three-point roestvrij staalkogel die slot, van het nachtslotbeheer, explosiebestendige en roestbewijs sluiten.
3.Equipped met regelbare gegalvaniseerde plank en lade, met sterke ladingscapaciteit en het is geschikt voor divers van gebruiksplaats.
4.The de morserijzinkput is hoger dan 50mm, die het morsen van gelekte vloeistoffen zouden tegenhouden, zij aan OSHA worden voldaan.
5.Dual de ventilatiegaten met vlamremmen plaatsen aan beide kant van kabinet, die de concentratie efficiënt van intern vluchtig stof verminderen.
6.Durable de loodvrije epoxy poeder-laag eindigt voor het verminderen van de invloed van corrosie en milieu.
7. verstrekt de 1.5mm gegalvaniseerde scharnier vermogen om de deur, 180℃opening vrij te houden.

 

 

 

Eigenschappen van Industrieel Veilig Opslagkabinet

 

* Leeft het de bedrijfsveiligheidskabinet van ZOYET CODE 30, FMnorm van OSAH 29 CER 1910,106 en NFPA-na.
* Het volledige dubbele het bewijsbladstaal van de laagbrand, 38mm isolatielaag wordt aangebracht - tussen de dubbele ruimte van de laagmuur.

* Het unieke ontwerp van gelijke bovenkant vermindert vuilinzameling en maakt het gemakkelijke schoonmaken.

* Alle-gelast bladstaal van dikte meer dan 1.0mm samen makend het, met de betere capaciteit van het brandbewijs duurzamer en robuust

* Professioneel en standaardwaarschuwingsetiket van hoog zicht

* Klein en zelfs wordt verstrekt verzekert de naad door uitstekende deurbouw superieure veiligheid die.
* Drie richten interactief sluitensysteem, het gemakkelijke open-sluiten de deur van het 180 graadkabinet met dubbele sleutels
* De vensterbank van de morserijcontrole van 5cm hoogte verhindert maximumlekcontrole op toevallige morserij
* Dubbele die openingen met vlamrem op het kabinet wordt geplaatst
* De unieke van de morserijcontrole en lekkage planken kunnen gemakkelijk tussen omhoog-beneden vasthakende verdediger worden aangepast

* Binnen gelaste plankenhangers om maximum „geen misstap“ stabiliteit aan te bieden. Gemakkelijk om plank aan te passen en lekken snel te leiden in zinkput.

Daadwerkelijk beeld van Ons Kabinet

 

Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium 0Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium 1

Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium 2Brandbare de Opslagcontainers van ZOYET 8gal, vuurvaste Chemische Opslagkabinetten voor Laboratorium 3

 

 

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Jully

Tel.: 0086-15806182371

Fax: 86-158-06182371

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)