Thuis Productencorrosieve opslagkabinetten

De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN Zure Opslag

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN Zure Opslag

De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN	Zure Opslag
De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN	Zure Opslag De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN	Zure Opslag De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN	Zure Opslag De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN	Zure Opslag De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN	Zure Opslag De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN	Zure Opslag

Grote Afbeelding :  De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN Zure Opslag

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZOYET
Certificering: OSHA, NFPA, CE EN14470-1
Modelnummer: ZYC-Reeks
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: Kartondoos en Houten pallet
Levertijd: 10 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 3000 PC's per maand

De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Vuurvaste Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof voldoen Ce-EN Zure Opslag

beschrijving
Materiaal: Shanghai Bao Steel Dikte: 1.2mm koudgewalst staal
Verf: Epoxyverf Kleur: BLAUW
Norm: OSHA 29 CFR1910.106 Capaciteit: 45 gal
Hoog licht:

Bijtende opbergkast

,

corrosieve veiligheidskabinetten

 

De ZOYET Geluchte Kabinetten van de Metaal Corrosieve Opslag voor Gevaarlijke Zure Vloeistof
 

Explosiebestendig, brandbewijs, industriële veilige opslag, chemische productenopslag

Het bedrijfsveiligheidskabinet is bedoeld om brandbare vloeistof en sommige gevaarlijke chemische materiaal en producten op te slaan.

Bedrijfsveiligheidskabinetten van verschillende afmetingen, die veilige opslag voor brandbare vloeistof en chemische producten verstrekken. Het kenmerkt compacte grootte, opslaand gemakkelijk brandbaar vloeibaar en organisch die oplosmiddel, besparend veel problemen en tijd aan de manier worden doorgebracht om hen in gevaarlijke goederenruimte terug te winnen.

 

De veiligheidskabinetten verlenen vergemakkelijkte toegang tot vaak gebruikte vloeistoffen, zonder veiligheid te compromitteren. De draagbare grootte houdt het werkgebieden flexibel. De hangerassemblage van de gebruiks facultatieve muur voor muursteun. Deze kabinetten hebben alle grote eigenschappen en voordelen van onze klassieke kabinetten zoals hieronder geschetst.

Bescherm arbeiders, verminder brandrisico's, en verbeter productiviteit door brandbare brandstoffen en chemische producten in code-volgzame veiligheidskabinetten op te slaan. Ontworpen om OSHA en NFPA-aan normen te voldoen. De veiligheidskabinetten worden geconstrueerd van stevig 18 maat (1mm) dik double-wall, gelast staal met 1-1/2“ (38mm) van het isoleren van luchtruim voor brandweerstand. De krachtige, Self-closing deuren open aan volledige 180 graden en sluiten gemakkelijk en veilig voor maximale bescherming in de brandomstandigheden wanneer geduwd gesloten. Three-point roestvrij staalkogel die systeem sluiten maakt veilig elke keer tot het het werk.

 
Productomschrijving

Worden de Zoyet zure/corrosieve kabinetten in het leven geroepen en voor de veilige opslag van corrosieve chemische producten gebouwd.

Er zijn 8 verschillende capaciteiten, 2 deuropties, tegengestelde sideeopeningen.

 

Model Buitenafmetingen
(H*W*D/mm)
Gewicht
(kg)
Regelbare Planken
Capaciteit (kg)
Volume
(Gallon/Liter)
Opmerking (allen zijn beschikbaar met zelf sluitend apparaat)
ZYC0004B 560*430*430 35 1/50 4/15 Enige deur
ZYC0012B 890*590*460 56 1/50 12/45 Enige deur
ZYC0022B 1650*590*460 85 2/50 22/83 Enige deur
ZYC0030B 1120*1090*460 100 1/50 30/114 Dubbele deur
ZYC0045B 1650*1090*460 138 2/100 45/170 Dubbele deur
ZYC0060B 1650*860*860 165 2/100 60/227 Dubbele deur
ZYC0090B 1650*1090*860 190 2/100 90/340 Dubbele deur
ZYC0110B 1650*1500*860 270 2/100 110/410 Dubbele deur

 

 

Eigenschappen van Industrieel Veilig Opslagkabinet

* Het volledige dubbele het bewijsbladstaal van de laagbrand, 38mm isolatielaag wordt aangebracht - tussen de dubbele ruimte van de laagmuur.

* Drie richten interactief sluitensysteem, het gemakkelijke open-sluiten de deur van het 180 graadkabinet met dubbele sleutels

* Dubbele die openingen met vlamrem op het kabinet wordt geplaatst

* De unieke van de morserijcontrole en lekkage planken kunnen gemakkelijk tussen omhoog-beneden vasthakende verdediger worden aangepast

* Binnen van kabinet wordt bespoten met permanente en loodvrije verven

* De vensterbank van de morserijcontrole van 5cm hoogte verhindert maximumlekcontrole op toevallige morserij

 

* Stringente naleving van OSHA regelgeving - het kabinet is aangeaard met statische grondverbinding, gemakkelijk makend aarde leiden mogelijk.

* Alle-gelast bladstaal van dikte meer dan 1.0mm samen makend het, met de betere capaciteit van het brandbewijs duurzamer en robuust.

90Gallon de standaardkabinetten van de de Veiligheidsopslag van het Groottestaal voor Corrosieve Vloeistoffen

 

 

Daadwerkelijk beeld van Ons Kabinet

 
90Gallon de standaardkabinetten van de de Veiligheidsopslag van het Groottestaal voor Corrosieve Vloeistoffen
90Gallon de standaardkabinetten van de de Veiligheidsopslag van het Groottestaal voor Corrosieve Vloeistoffen
90Gallon de standaardkabinetten van de de Veiligheidsopslag van het Groottestaal voor Corrosieve Vloeistoffen

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Jully

Tel.: 0086-15806182371

Fax: 86-158-06182371

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)