Thuis ProductenVuurvaste Archiefkasten

Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten

Certificaat
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
China WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD certificaten
Klantenoverzichten
Huanawell is zo gemakkelijk om zaken met te doen. De industrieleiders in productselectie en beschikbaarheid, concurrerende tarifering en levertijd, efficiënte levering en vracht en grote steun.

—— Xavier Castelltort

Ik heb niet in een lange tijd heb de dienst dit goed en ik zal zaken met uw bedrijf vanaf tijd aan tijd wij vereis opnieuw andere veiligheidsproducten leiden, en van het uit één bron de plaats bepalen is briljant.

—— Paul Martin

Ik heb van ZOYET sinds 2012 gekocht en altijd en snel Beheer en deskundigen om gevonden te zijn met betrekking tot het verkrijgen van citaten voor producten en de diensten. Zij zijn altijd zeer concurrerend met hun tarifering geweest en ik ben ook zeer tevreden met afleveringsschema's geweest. Zij zijn goedgekeurd door onze Veiligheid en Kwaliteit.

—— Nicholas (Ke)

Stephanie en het team bij ZOYET heeft altijd ons van de goede dienst met de persoonlijke aanraking voorzien en altijd geprobeerd om concurrerende tarifering te geven. Gekregen me uit probleem wanneer ik dingen bij het 11de uur nodig heb.

—— Walter Ingles

Ik ben online Chatten Nu

Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten

Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten
Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten

Grote Afbeelding :  Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: ZOYET
Certificering: OSHA, NFPA, FM
Modelnummer: ZYF-Reeks
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 10
Verpakking Details: Kartondoos en Houten pallet
Levertijd: 30 werkdagen
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 5000 stuks per maand

Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten

beschrijving
Materiaal: Baostaal Dikte: 1.2mm koudgewalst staal
verf: Epoxyverf Vuurvaste norm: Japan JIS (S 1037-1989)
kleur: grijs Certificater: CE
Hoog licht:

het vuurvaste kabinet van het sluitendossier

,

gevaarlijke materiële opslagkabinetten

3-lade Kabinetten van het Bureau de Vuurvaste Dossier

 

Vuurvaste en Antimagnetic Veiligheidskabinetten

 

 

1. Inleiding - Vuurvaste vereisten van documenten

 

        Document de documenten zullen zelfontbrandingstemperaturen overschrijden 180 graden van Celsius zijn, zullen de schijf en andere magnetische mediabestanden meer dan 52 graden van Celsius magnetisch langzaam verdwijnen, leidend tot rampzalige gevolgen! ! !

 

        Het beschermde vuurvaste dossierkabinet overeenkomstig strikte nationale normen van Japan (JIS), ging de nationale autoriteit (nationaal van de vaste brandblus en van de de Kwaliteitssupervisie en Inspectie brandcomponent Centrum) over om de certificatie van Verenigde Staten te ontdekken en te krijgen UL, zijn de indicatoren beduidend beter dan de stringente standaard, magnetische eigenschappen van JIS door het „Instituut van Shanghai van Meting en het Testen,“ het eisen van het vernietigende testen, prestatiesvoortreffelijkheid, die op één van de weinig gelijkaardige ondernemingen de wereldleider is, terwijl de prijs van ingevoerde producten 1/4.

 

        De producten zijn in het land sinds zijn lanceringsduizenden toe te passen eenheden geweest, omvat de industrie overheidsinstellingen, binnenlandse en buitenlandse banken, verzekeringsmaatschappijen, effectenbedrijven, IT de industrie, de chemische industrie, militair, gezondheid, de farmaceutische industrie, Archieven, post en telecommunicaties die, die en Afdelingen, onderzoeksinstellingen, universiteiten, grote binnenlandse ondernemingen onderzoeken in kaart brengen en met specialisatie studeert buitenlandse groepen af.

 

 

2. Specificatie (1 uur of 2 uren)

 

● 2 laden: 864*551*824mm, 232kg

 

● 3 laden: 1231*551*824mm, 314kg

 

● 4 laden: 1598*551*824mm, 418kg

 

 

3. Productgarantie
 

        Het product heeft een life-long garantieperiode te verzekeren de gebruikers de permanente rechten en de toegankelijkheid voor het gekochte kabinet hebben. In het geval van brand, produceren de materialen van het brandbewijs binnen de holte van de kabinetsmuur chemische reactie tot hun vuurvast ontbroken effect. Het document en het middel zijn nog intact binnen het kabinet maar het verlaten van zijn vuurvaste functiemislukking. Om het nieuwe product van hetzelfde vrije model uit de fabrikant te verkrijgen, registreerde de gebruikers slechts behoefte om de fabrikant te verstrekken beelden op de de brandvlek, de verwante verklaringsbrief en goedkeuring van het brandgezag.

 

Staal 3 het Dossierkabinet van het Lade Vuurvast Sluiten voor Document Documenten 0

Contactgegevens
WUXI HUANAWELL METAL MANUFACTURING CO., LTD

Contactpersoon: Ms. Jully

Tel.: 0086-15806182371

Fax: 86-158-06182371

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)